Pueerto Mediterraneo

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, tornarà, a partir del pròxim 3 d’abril, a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), empresa pública en la qual treballa des de fa més de 17 anys.

Sagredo compatibilitzarà el seu treball amb les funcions d’Alcaldia, per la qual cosa no percebrà un salari de l’Ajuntament. El treball que Sagredo exercirà en*FGV, i que li permetrà compaginar la feina de casa en el consistori, serà el de Cap d’Unitat de Tallers, dependent de l’Adreça Tècnica de Ferrocarrils.

Enginyer de professió, Juan Antonio Sagredo va accedir a FGV en 2001 per concurs-oposició, on ha ocupat diversos llocs de responsabilitat durant aquests anys, treballant en les seccions de Manteniment i en el Departament d’Electrònica dels Tallers de Metre València, sent també Cap d’Equip en els Tallers de València Sud.

Així mateix, Sagredo, que va començar en Operacions de la Línia 1, també ha sigut Tècnic en Estudis i Projectes, Coordinador de l’Àrea Tècnica de l’Escola Ferroviària i Responsable de la Unitat d’Accessibilitat.