ryanair

Ryanair farà efectiva les seues noves mesures d’equipatges a partir del dia 15 de gener de 2018. Des de la data assenyalada, només els passatgers amb Embarque Prioritari (incloent les tarifes Plus, Flexi Plus i Family Plus) podran pujar dos maletes a la cabina. La resta de passatgers només podran pujar l’equipatge de mà més xicotet, mentres que la maleta de cabina es baixarà al celler, sense cost addicional, en la mateixa porta d’embarque.

La nova política d’equipatges de Ryanair inclou ja una rebaixa en el preu de les maletes facturades, sent 25 € en comptes dels 35 € de cost en l’actualitat, així com un increment de la grandària permesa de 15kg a 20 kg, per a animar a més clients a facturar les seues maletes i reduir així la quantitat de maletes a bord.

Kenny Jacobs, director de màrqueting de Ryanair, declara que “amb açò, s’accelerarà l’embarque dels vols i es reduiran els retards. A més, la nostra nova política per a equipatge facturat ofereix als nostres clients una reducció de les taxes de facturació i un increment del 33% en la grandària d’equipatge permès”.