Com tots els anys amb l’arribada de la primavera i els dies més llargs, BIOPARC àmplia el seu horari fins a les 20h. I l’any del seu 10º aniversari, ens ofereix una Setmana Santa plena d’atractius per als seus visitants. Del 26 de març al 9 d’abril el parc ofereix un programa d’activitats gratuïtes des de l’obertura al tancament, per a poder contemplar alguns moments de gran interès, com són l’eixida i la recollida d’algunes espècies. Així, les persones podran donar els “Bon dia” a les girafes a les 10.15h i veure com passen majestuoses al costat del pont levadizo especialment construït per a elles. A continuació, a les 10.30h serà el torn dels lèmurs que, movent-se entre nosaltres, recorreran tot el recinte. A última hora, des de les 18.30h fins a les 19.45h. tot el que vulga podrà donar la “Bona nit” a hipopòtams, **facóqueros, girafes, antílops, rinoceronts, zebres i estruços. I també alguna cosa desconegut per a la majoria, com és veure al rar oricteropo “en acció”, doncs aquesta espècie nocturna eixirà a partir de les 19h.

Pràcticament tot l’horari ens podem acostar a tots els hàbitats i espècies animals de la mà dels seus cuidadors i biòlegs. De manera que aquest oci “amb Causa” que és BIOPARC es converteix en un autèntic descobriment de la naturalesa salvatge. Les “Trobades amb cuidadors” entre les 11.30h i les 13h. ens donaran la visió més íntima de lleons, espècies del aviari, goril·les i elefants. Entre les 14.45h i les 18h, la nova activitat “Explora”, ofereix “mini rutes” guiades per la cova de Kitum, el bosc de baobabs, el bosc equatorial i la sabana. I en doble horari, a les 14h i 16.30h, la “Exhibició educativa” El cicle de la vida on es té la sensació d’estar contemplant un autèntic documental en directe d’aus i mamífers.

A més tenim l’ocasió única de contemplar a la família de goril·les formada per 3 femelles, les seues 3 cries, Ebo i Mbeli i Virunga, Mambie, el mascle reproductor; amb el més xicotet Pepe de tan sols 3 setmanes. I com cada any la primavera ens arriba amb nous naixements de moltes espècies, la més recent, una gasela **Mhorr, icona conservacionista que impulsa la labor de preservació d’aquesta espècie per estar extinta en el seu hàbitat natural.

BIOPARC València s’ha consolidat en només 10 anys com una referència internacional on contemplar la vida salvatge d’alguns dels paratges més bells i amenaçats d’Àfrica. I en aquest temps, ja està considerat un dels 10 millors parcs d’animals del món pel que és una visita imprescindible per als turistes de la ciutat i especialment en aquests dies festius en moltes comunitats autònomes.