Acto elección falleras

La gala d’elecció de les màximes representants per a les Falles 2018 té el nom de “Seda” i, a través de la mateixa, es vol ressaltar l’enorme importància que a partir del segle XV se li va donar a l’ús d’ella a València, fins al punt que en el 2016 es va celebrar en la ciutat la II Trobada Mundial sota el lema “València, Ciutat de la Seda”.

El món de les Falles i, concretament, les falleres amb els seus vestits, són i han sigut les millors ambaixadores d’aquest art que té el seu reflex en el Col·legi de l’Art Major de la Seda; col·legi fundat a la fi del segle XV amb motiu de l’auge de la producció de seda a València.

La producció de tot l’espectacle serà a càrrec de LA FAM Companyia de Teatre.

En la gala participaran més de 50 artistes, entre ballarins i acròbates, sota la direcció d’ESTHER NAVARRO i el coreògraf JUAN BENAVENT.

Entre els participants trobarem ballarins del:

– BALLET MASTER D’ONTINYENT
– ESCOLA DE DANSA ESTHER MORTES

Un any més s’utilitzaran més de 400.000 watios de llum i sistemes de so d’última generació.

Hi haurà un DJ per a animar l’espera (18:30 a 20:00 h.) fins a l’inici de l’acte, que donarà començament a les 20:00 hores.

El cartell de la gala està fet per Joan Quirós i Luis Demane, inspirat en la campanya gràfica de les Falles 2017.

Els presentadors seran Carme Bort i Ximo Rovira.

S’espera tornar a omplir les quasi 8.000 butaques que hi ha en la Fonteta.

Horaris: La gala començarà a les 20:00 hores però l’obertura de portes serà a les 18:00 hores, perquè tots els fallers puguen accedir còmodament als seus seients que ja tenen assignats per entrada.

Queda prohibit el posicionament de pancartes (conductes d’aire condicionat, visibilitat, etc.)

Cada comissió amb candidata té 23 entrades per candidata, 4 entrades personals cada candidata i les comissions sense candidates 4 entrades.

Les entrades es repartiran en JCF els pròxims 18 i 19 de setembre (preguntar horari en SECRETARIA).