Ballar sense parar durant tot un cap de setmana, així era la Ruta del Bakalao que passava per municipis valencians com Sueca o El Perelló. Hui quasi 30 anys després el panorama ha canviat. Ara el turisme familiar ha conquistat aquest territori que estiu rere estiu es prepara per a rebre a nombrosos visitants.

El Perelló és hui dia una de les opcions més triades pels veïns de la capital del Túria per a estiuejar. La seua proximitat a València i la qualitat de les seues platges converteixen a este municipi en un gran atractiu per a desconnectar.

A més, la seua ubicació en ple Mediterrani fa del Perelló un lloc clau per a l’oci aquàtic. Però el mar no ho és tot, ací tampoc mancada una àmplia varietat de locals i comerços a més d’una gastronomia sana i de qualitat amb un producte protagonista: la tomaca.

Amb l’arribada del bon temps i les vacances cada vegada més a prop, serà en qüestió de dies quan les famílies valencianes comencen a omplir de vida aquests carrers situats en el cor de l’Albufera.