De la Ruta del Bakalao al turisme familiar, així ha canviat l’estiu al Perelló

Platja, gastronomia i activitats d'oci per a adults i xiquets converteixen a aquest municipi en un de les destinacions vacacionals més triades pels valencians

Ballar sense parar durant tot un cap de setmana, així era la Ruta del Bakalao que passava per municipis valencians com Sueca o El Perelló. Hui quasi 30 anys després el panorama ha canviat. Ara el turisme familiar ha conquistat aquest territori que estiu rere estiu es prepara per a rebre a nombrosos visitants.

El Perelló és hui dia una de les opcions més triades pels veïns de la capital del Túria per a estiuejar. La seua proximitat a València i la qualitat de les seues platges converteixen a este municipi en un gran atractiu per a desconnectar.

A més, la seua ubicació en ple Mediterrani fa del Perelló un lloc clau per a l’oci aquàtic. Però el mar no ho és tot, ací tampoc mancada una àmplia varietat de locals i comerços a més d’una gastronomia sana i de qualitat amb un producte protagonista: la tomaca.

Amb l’arribada del bon temps i les vacances cada vegada més a prop, serà en qüestió de dies quan les famílies valencianes comencen a omplir de vida aquests carrers situats en el cor de l’Albufera.