L’Ajuntament de Paterna, amb l’objectiu de promoure l’esport a la ciutat i impulsar la participació ciutadana en les carreres locals, ha organitzat el repte esportiu Run4Paterna.

Enguany comptarà amb quatre carreres oficials. En concret són: la Runcáncer, el XXVI Gran Fons Vila de Paterna, la Volta a Peu de La Canyada i la Carrera de Sant Silvestre. Aquestes quatre carreres conformen el desafiament de l’agenda esportiva programat pel consistori per a 2024. Les quatre proves oficials tindran lloc entre els mesos d’abril i desembre.

Quan es realitzen les quatre carreres oficials de Run4Paterna?

Cada prova de la Run4Paterna estarà regida pel seu propi reglament. La primera carrera de la iniciativa a realitzar-se serà la Runcáncer el 21 d’abril. Per a aquesta primera carrera les inscripcions ja estan obertes.

Li segueix la Volta a Peu de La Canyada per al 24 d’agost i el XXVI Gran Fons Vila ( 13 d’octubre). El repte esportiu finalitzarà amb la Carrera Solidària Sant Silvestre, el 27 de desembre.

El Tinent Alcalde d’Esports, Educació i Innovació, José Manuel Mora, ha avançat que el gran repte és que «els paterners empadronats que participen en les quatre carreres oficials de la ciutat poden aconseguir una inscripció gratuïta per al Gran Fons Vila de Paterna l’any que ve».

Per això, aquells corredors, empadronats a Paterna que completen les quatre proves oficials organitzades per l’Ajuntament podran obtenir la inscripció gratuïta per al Gran Fons de Vila de Paterna per a l’any 2025.