RTVV tardarà a obrir més del previst

Empar Marco: "La situació és que no tenim gent i fins que no la hi haja, no podem arriscar-nos a donar dades".

rtvv

La directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació, Empar Marco, ha declarat que la nova RTVV “tardarà una mica més de l’esperat a obrir a causa de la falta de personal”.

Segons ha declarat Marque, després de la signatura del conveni entre les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana i la Corporcació Valenciana de Mitjans de Comunicació, la falta de gent que gestione l’obertura de la nova RTVV ha fet que es retarde la seua posada en funcionament.

“La situació és que no tenim gent i fins que no la hi haja, no podem arriscar-nos a donar dades; volem donar un servei al més prompte possible, però amb els millors resultats, per açò el que tenim clar és que per al 9 d’octubre no podrem començar”, ha la responsable del futur ens públic.

Ha afegit que veu molt complicat que comencen a funcionar tots els mitjans de comunicació públics valencians alhora, ja que la part administrativa evoluciona més lentament del que voldrien.

“Per a la corporació rebem moltes més sol·licituds de les 62 places que hi ha, així que per a les altres esperem un devessall de peticions, per açò hem de tenir paciència ja que gestionar tot açò és molt complicat”, ha assegurat la directora general.

Ha atribuït també aquest retard a l’obsolescència tecnològica a la qual han de fer front en les instal·lacions, “volem una televisió i mitjans del futur, no volem apostar per alguna cosa que tinga a veure amb el passat”, ha afirmat Empar Marco.