Uns roscons de Reis amagaran més de 80.000 euros en regals

Un total de 650.000 roscons amagaran lingots d'or, televisors d'última generació, mòbils i fins a entrades VIP per al concert de La Voz.

46
roscones

El Corte Inglés amaga enguany més de 80.000 euros en regals dins dels seus roscons de Reis. De l’1 al 6 de gener, este típic i preuat dolç nadalenc ve carregat d’obsequis. Més de mil regals que el client podrà descobrir en adquirir el seu roscón en qualsevol dels supermercats d’El Corte Inglés, Hipercor, Supercor i Supercor Express. Per a trobar-los, el client només haurà de consultar en esta URL, si el tiquet de compra de la seua roscón oculta algun regal.

Entre els obsequis es troben 600 lingots d’or d’un gram, valorats en 48 euros cadascun i 1 lingot d’una unça valorat en 1.100 euros, depenent dels canvis de valor de mercat, tots ells de la signatura de metalls preciosos Degussa. També hi ha smartphones, com el Galaxy Note 9, televisions Smart TV valorades en 600 euros cadascuna, i 400 entrades, punt generals com VIP, per al concert de la Veu de 2019.

El Corte Inglés elabora 650.000 roscons de Reis per a estes festes, la major part dels quals es produeixen en l’obrador que té en la localitat madrilenya de Valdemoro. La companyia ofereix en este nadal 26 varietats diferents de roscons, amb diferents sabors i pesos.

El roscón de Reis del Grup El Corte Inglés ha sigut seleccionat per organitzacions independents i en més d’una ocasió com el de millor qualitat de la distribució espanyola, situant-ho a l’altura dels dolços artesans de pastisseria i amb un preu molt atractiu. Darrere d’això hi ha un acurat treball i una cuidada elaboració en la qual s’afanyen més de 300 pastissers. Recepta tradicional, productes de primera qualitat i innovació per a les noves propostes, són els elements sota els quals es formulen els tortells de Reis d’El Corte Inglés.

Todas las vacaciones que podrás disfrutar en 2019 si trabajas en Valencia