Enrique
Los jugadores de la selección española durante el entrenamiento en el estadio Martinez Valero de Elche (Alicante). EFE/ Morell

(Valencia CF).- 11 de setembre, estadi Martínez Valero, Elx, 20:45 hores. Espanya s’enfronta a Croàcia, actual subcampiona del Món, en la 2ª jornada de la UEFA Nations League després de la victòria de prestigi aconseguida en Wembley davant Anglaterra amb una actuació estel·lar de Rodrigo Moreno. És el dia en el que Luis Enrique té en les seues mans el debut de José Luis Gayà amb la Roja.

Ningú de Pedreguer vol perdre’s un partit que pot ser molt especial per al valencianista, que als seus 23 anys pot cobrir una altra etapa en el seu creixement en el futbol d’elit. La Rojita li va reclutar quan solament tenia 16 anys per a la Sub’17, va disputar la Copa de l’Atlàntic Sub’18, després va donar el salt a la Sub’19, pas previ a la Sub’21. Solament li queda un últim pas que pot donar-ho este dimarts.

La Roja, on Rodrigo té un paper protagonista, pot fer un pas de gegant si aconsegueix la victòria per a classificar-se a la ‘Final-Four’ de la UEFA Nations League, ja que allunyaria a Croàcia i Anglaterra cobert la meitat del trajecte. Pas a pas. L’estadi presentarà un ple absolut, una vegada venudes les 29.500 localitats. Serà la tercera vegada que la Roja es mesura a Croàcia a Espanya, la primera va ser a Mestalla en 1994.

Ver a Cristiano Ronaldo en Mestalla costará de 85 a 230 euros