Juan Roig alerta que el coronavirus traerá una crisis económica
Juan Roig, presidente de Mercadona. / FOTO: Reuters.

La crisi sanitària no serà l’única conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Amb el pas d’aquesta començarà una segona crisi en matèria econòmica que serà “molt dura”. Així ho ha assenyalat avui el president de Mercadona, Juan Roig, durant el cim de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE).

En aquest acte empresarial denominat ‘Empreses espanyoles liderant el futur’, Roig ha participat de forma telemàtica. En ell ha assenyalat que davant l’arribada d’aquesta crisi “caldrà estar preparats” i ha demanat que es “faciliten i espenten” les inversions i s’eliminen les traves burocràtiques.

“Estic convençut que si hi ha empresaris i emprenedors honestos, hi ha empresa. Si hi ha empreses que generen beneficis i ocupació, hi haurà riquesa. I si hi ha riquesa hi haurà molt benestar”, ha ressaltat l’empresari valencià.

ROIG INVERTIRÀ MÉS DE 1.700 MILIONS D’EUROS EN MERCADONA

El cim de la CEOE se celebrarà fins al dimecres 24 de juny amb l’objectiu de reconstruir el país a nivell econòmic i social després de la pandèmia. Per a això, líders de les principals companyies nacionals debatran sobre matèria econòmica i empresarial amb la finalitat de conèixer com alçar de nou el país.

En aquest sentit, Roig té clar el rumb a seguir. Aquest ha destacat que és el moment de reactivar l’economia d’Espanya. “Ara a treballar tots junts per la recuperació econòmica. No es tracta només de no parar-la sinó d’accelerar-la, no és el moment de posar-nos límits”.

A més, el president de Mercadona ha ressaltat la necessitat de fomentar les inversions en aquests moments. Per això, ha assenyalat que enguany continuarà invertint 1.700 milions d’euros en la companyia per a fomentar el seu desenvolupament.

A més, Roig també continuarà compromès amb l’emprenedoria a través de la Marina d’Empreses. De la mateixa manera, seguirà amb la inversió del pavelló Arena. Serà en les pròximes setmanes quan arrencada la construcció d’aquest espai esportiu del València Basket al qual Roig destinarà més de 200 milions d’euros.