La plantilla del Llevant persisteix en la preparació del duel de demà divendres davant UCAM Murcia. El grup ha saltat al verd del Ciutat de València a les 10:30h i s’ha exercitat durant uns noranta minuts.

Muñiz ha establit les últimes consignes tàctiques abans d’afrontar la penúltima cita de lliga en el coliseu del barri d’Orriols.

Roger serà baixa

El tècnic ha comptat amb el total del grup amb l’excepció de Postigo, Saveljich i Roger. El central madrileny presenta unes molèsties físiques que han aconsellat un descens en les càrregues del treball establit durant l’actual setmana. Saveljich ha realitzat un treball específic sobre la gespa. El zaguero va patir un fort procés febril en l’arrencada de la setmana que li ha mantingut al marge del treball col·lectiu. Roger pateix una microrrotura en el recte anterior del cuádriceps de la seua cama dreta.

Els jugadors blaugranes estan citats demà en el Ciutat a les 12:30 hores per a realitzar l’habitual sessió d’activació prèvia al partit de lliga davant UCAM. A la conclusió Muñiz oficialitzarà la llista de convocatòria.