L’alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez ha parlat avui davant la premsa de la seua situació política després de fer pública la seua intenció de presentar-se a les eleccions locals sota les sigles del PSPV. Després que la direcció de Ferraz no estiguera conforme amb aqueixa decisió i de l’amenaça de Rodríguez de comparèixer davant els votants de manera independent, la solució de celebrar les primàries del municipi el mes de desembre per a donar-li temps a la Justícia i saber si Rodríguez té alguna cosa a veure amb el cas Divalterra. Una solució satisfactòria per al propi interessat.

Rodríguez, qui va deixar la presidència de la Diputació de València fa tres mesos, ha admès estar impacient perquè s’obri el secret de sumari i saber de què se l’acusa. Un fet que no ho posa gens nerviós.

Jorge Rodríguez ha confesat que vol presentar-se pel PSPV pel seu sentiment cap al partit, però que malgrat tot no sempre ha estat d’acord amb la direcció de la formació socialista i que ara no anava a ser diferent.

Aquestes declaracions les ha realitzades en el marc de la reunió que ha mantingut amb la vicepresenta de la Generalitat, Mònica Oltra sobre temes de Benestar Social.