Tot un clàssic per estes festes a Quart de Poblet. El Pavelló Poliesportiu Municipal acull La Fireta de Nadal per a gaudir en família en aquests dies nadalencs. Un any més la tradicional Fireta oferirà una part lúdica amb tallers, inflables i actuacions en directe. No faltaran les tradicionals exhibicions de ball i de zumba o el grup musical infantil “Colorín, Colorado”que tant agrada als xicotets i majors.

Enguany una de les grans protagonistes de la Fira serà, sens dubte, “BIBI“, una robot que interactuarà amb les persones participants en l’esdeveniment. La mascota actuarà com a punt d’informació i representarà l’aposta de Quart de Poblet per la innovació tecnològica aplicada als serveis municipals en el camí cap a la “smart city” o ciutat intel·ligent.

Quart
Xiquets de Quart de Poblet participant en una de les activitats de la Fireta 2017.

La diversió es combina aquests dies a Quart de Poblet amb activitats educatives. Així els més xicotets podran gaudir d’un parc mòbil d’educació viària, de tallers d’impressió en 3D i diversos espais de promoció de l’oci saludable o el foment del reciclatge de residus.

No faltaran tampoc en la Fireta d’enguany els espais per a la solidaritat i les activitats del teixit associatiu. D’esta manera centenars de veïns de Quart de Poblet gaudeixen en família de les diverses possibilitats que ofereix la Fireta de Nadal.

Los niños valencianos ya tienen menos deberes por Ley