Ayala

L’exjugador del Valencia CF, Roberto Ayala, va ser víctima d’un robatori violent. La llegenda del València CF estava a l’Argentina tranquil·lament quan conduïa el seu cotxe. No obstant això, tres individus van assaltar de forma violenta el seu vehicle. El ratolí es va veure obligat a detenir el cotxe en ser atacat amb llambordes. En aquest moment, va ser abordat pels tres delinqüents armats en la localitat bonaerense de Luján.

Els atracadors li van robar el seu telèfon mòbil i 650.000 pesos argentins, equivalent a 5.600 euros. Afortunadament, Roberto Fabián Ayala està bé i no ha patit cap problema físic derivat del robatori.

Roberto Fabián Ayala conduïa tranquil·lament el seu acte per la Ruta 9, a l’altura del quilòmetre 81 (entre Zárate i Campana), a la província de Buenos Aires. Va ser llavors quan el seu vehicle va ser colpejat amb llambordes, provocant la detenció de l’acte.

Una vegada provocat el furt, Ayala va fer la denúncia al 911 gràcies a l’ajuda d’un altre automobilista que el va auxiliar i li va facilitar un cel·lular. En aquest cas, el seu havia sigut apropiat també pels lladres.

L’assalt no va provocar sorpresa en la zona ja que el barri Sant Cayetano de la ciutat de Luján és considerat un dels més perillosos de la regió. És una característica de la zona la successió dels robatoris.