toque de queda

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a cinc joves de 20 i 25 anys com presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els sospitosos van envoltar a una parella quan passejava per un parc amb el seu gos. Van tractar de robar-los i els van agredir abans de fugir.

Els fets van succeir sobre les quatre de la matinada d’aquest dilluns en un parc situat entre els carrers Bilbao i Ruaya. Els agents que realitzaven labors de prevenció van observar a un grup de persones tirant-se pedres. Instants després, part del grup es va dirigir cap a un descampat i els policies es van acostar per a veure què ocorria.

En el moment que es van aproximar van veure a quatre homes fugint del lloc, dos d’ells en patinet. En aqueix mateix moment, una patrulla de Policia Local també s’aproximava al lloc dels fets a requeriment de les víctimes.

Entre les patrulles van separar a les parts i van esbrinar que moments abans la parella havia eixit a passejar amb el seu gos pel parc. En passar a l’altura de cinc homes que es trobaven asseguts en un banc, aquests es van alçar i els van envoltar.

En tractar de robar-los, el jove es va enfrontar a un dels sospitosos iniciant-se una baralla. Mentrestant, els altres quatre van envoltar a la xica, agredint-la per a portar-se el seu telèfon mòbil de la butxaca dels pantalons. No obstant això, en veure als agents van eixir fugint del lloc.

Els policies van detenir al sospitós que es trobava barallant-se. Al mateix temps, altres patrulles localitzaven a la resta d’atacants en diferents carrers pròxims al parc. Tots ells van ser reconeguts per la primera patrulla que els va veure fugir. Els detinguts, quatre en situació irregular i tres amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.