Més d’un centenar de professionals s’han donat hui cita en el seminari ‘Energia, Medi ambient i Indústria 4.0’. La Fundació Gas Natural Fenosa ha sigut la responsable d’organitzar esta jornada amb un objectiu molt clar: analitzar com este sector pot millorar la productivitat i sostenibilitat de les empreses valencianes.

Durant el seminari s’han tractat alguns dels conceptes que definixen la nova revolució industrial com a Internet, la robòtica o la intel·ligència artificial. Tot açò sense oblidar la seua translació a la gestió energètica i ambiental de les empreses. A més, els assistents han tingut l’oportunitat d’interactuar amb un robot i provar dispositius l’última generació que ja estan implantats en Gas Natural com els drons.

El seminari ha finalitzat amb la presentació de l’estratègia de l’Agencia Indústria 4.0 de la Comunitat Valenciana. El seu objectiu serà evolucionar al concepte d’una indústria sostenible i intel·ligent a través de la digitalització. Per a açò s’apostarà per la capacitació de persones, la millora de la cadena de valor i el posicionament de la indústria valenciana com a innovadora i emprenedora.