Si eres un amant de l’alta cuina, i t’agrada fer gaudir a les teues 5 sentits en la taula, et proposem els restaurantsque compten amb la condecorada Estrella Michelín ,que es troben a la nostra ciutat, i que no has de perdre’t.

Ricard Camarena Restaurant, Sucede, El Poblet o Riff són els restaurants que van ser premiats per la Guia Michelín per la seua qualitat, la seua creativitat i la cura que tenen amb els plats que serveixen en el seu establiment.

Només uns pocs establiments han aconseguit destacar-se amb aquests reconeixements, 7 Televalencia et porta alguns dels millors restaurants segons la Guia Michelín:

RICARD CAMARENA RESTAURANT (Bombas Gens Centre d’Art)

Foto: Página Facebook Ricard Camarena

Ricard Camarena Restaurant compta amb dues Estrellas Michelín. Ofereix una cuina molt personal, senzilla en aparença però complicada en la seua elaboració. El xef nua la seua ànima culinària i desenvolupa la seua creativitat sense elements superflus que puguen entelar el que vol transmetre.

SUCEDE RESTAURANTE (C/ Almirante, 14)

Foto: Página Facebook Sucede Restaurante

Este restaurant compta amb una Estrella Michelín. Ofereix el millor de la gastronomia valenciana a través de les civilitzacions que van recalar a la ciutat de València de la mà del seu cap de cuina Miguel Ángel Mayor.

EL POBLET (C/ Correos, 8, 1º)

Este Restaurant de Quique Dacosta compta amb una Estrella Michelin. L’oferta gastronòmica se centra en plats de creació pròpia de l’equip dirigit per Luis Valls, el seu cap de cuina , sota la influència de l’entorn i la filosofia creativa de Quique Dacosta i del seu restaurant situat a Dénia.

RESTAURANTE RIFF (C/ Conde de Altea 18)

Foto: Página Oficial Restaurante Riff

Bernd H. Knöller ofereix en Riff ,restaurant que compta amb una Estrella Michelín ,el millor de la gastronomia valenciana amb tocs de fusió, creativitat…peixos, arrossos, verdures…tot això amb producte 100% valencià comprat directament en el Mercat Central o cultivat en l’Horta Valenciana.