Aquests són els restaurants dels quals Marina d’Or s’ha desfet poc després de comprar-los.

Segons els responsables de la ‘Ciudad de Vacaciones’ aquesta operació és “lògica per a atendre altres vies de negoci”.

Marina dOr

Marina d’Or es desfà dels restaurants que va adquirir a València fa poques setmanes. Segons la informació que ha publicat València., l’empresa de Jesús Ger afirma que aquesta operació és “totalment normal” per a així poder atendre altres vies de negoci.

Alguns dels establiments que han sigut venuts es troben en algunes de les millors zones de la capital del Túria com Gula, Pizza&Burguer o Sushi Point i el seu únic objectiu no ha sigut un altre que el de “desestacionalitzar” el model de negoci de Marina d’Or Hotels ja que es concentra, pràcticament a l’estiu.

Aquest fet contrasta amb la decisió dels responsables de la ‘Ciudad de Vacaciones’ de no eliminar de les seues files alguns locals de la plaça de la Reina com Finnegan’s o La Alacena.

Uns altres dels noms que Jesús Ger va adquirir per a engrossir la seua cartera de negoci van ser Àustria 7, Nou Avellanes, Pepita Pulgarcita, Ca María, Gastrobar Aitana, la arrocería La Valenciana, La Rosa Negra i Taco Chef en Benimaclet.

Ger també es va fer amb la propietat d’alguns bars de copes Doce Gin Club, Bar Code o Bagoas. Només el Pub Cafè *Balli es va negar a l’oferta que li va realitzar el grup Marina d’Or.