Foto: Facebook Voltereta, Bienvenido Bali

Gaudir d’un menjar o sopar envoltat de peixos, visitar Bali sense moure’t de la ciutat, menjar o sopar al costat d’un famós, o estar en un restaurant on en lloc de cambrers els robots et serveixen el menjar, és possible en alguns dels restaurants que et proposem.

En 7 televalencia et recomanem aquests curiosos llocs on a més de degustar un suculent menú, gaudiràs d’una experiència única.

VOLTERETA, BIENVENIDO A BALÍ (Gran Vía)

Foto: Voltereta, Bienvenido Bali

El restaurant Voltereta,et trasllada a Bali, gràcies a la seua cuidada decoració i el seu restaurant Padang típic d’Indonèsia. Un mercat tradicional, un campament a la meitat de la selva de Ubud, amb cabanyes ,o un pont amb aigua al voltant formen part de la decoració d’aquest restaurant , decoració que el converteixen en un espai únic on menjar o sopar.

CREPERIE BRETONNE ANNAIT   (Bordadores, 6)

Foto. Facebook Creperie Bretonne
La Crêperie Bretonne Annaick és un restaurant especialitzat en menjar típic de Bretanya…però el millor és la seua decoració ( un autobús antic dins del restaurant), que el converteixen en un restaurant original i poc comú.
RESTAURANTE SUBMARÍ
Foto: Página Web Restaurante Submarino
El Restaurante Submarino  situat en el Oceanográfic, és un espai únic. La seua qualitat més excepcional és l’aquari circular que embolica el restaurant, on els comensals poden gaudir dels seus exquisits plats, sota un ambient relaxat i acollidor.
CRENSA (Carrer del Dr. Vicent Zaragoza, 29)
Foto: Página Facebook Crensa
Aquest restaurant de Fusió Asiàtica , és el restaurant més innovador de la ciutat. És el primer restaurant amb cambrers robot a València que ofereix menjar oriental autèntic i sana.
SAN TOMASSO (Carrer de la Corretgería, 39)
El Restaurante San Tomasso ofereix autèntica cuina casolana italiana, en un espai únic i especial,la xicoteta Itàlia a València,  per això és habitual trobar-se sopant o menjant a jugadors de futbol, actors o personatges del món de la televisió.