Un restaurant de luxe de València tanca les portes després de la mort d’una comensal

Sanitat investiga la defunció d'una dona de 46 anys per una possible intoxicació alimentària amb bolets en un establiment de la ciutat

El restaurant RiFF de València tanca al públic temporalment fins que la Conselleria de Sanitat esclarisca les causes de la mort d’una comensal morta este cap de setmana en haver patit afeccions gàstriques després d’ingerir un arròs amb bolets en este local.

L’establiment gestionat per Bernd H. Knöller ha emès un comunicat en el qual s’explica el motiu del tancament: “He pres la decisió que el restaurant romanga tancat fins que les causes del succeït queden establides i puga reprendre’s l’activitat amb plenes garanties tant per al personal com per a tots els clients”.

A més, en el mateix s’assenyala que “des del primer moment” s’ha prestat “col·laboració amb la Conselleria de Sanitat per a l’esclariment dels fets” i és que a més de la dona de 46 anys morta, el seu marit i el seu fill de 12 anys van presentar vòmits i diarrees després del menjar del dissabte, símptomes que pel que sembla es van repetir en altres set persones possiblement també comensals del RiFF.

De moment, i segons indica el comunicat, de les primeres investigacions i inspeccions realitzades s’ha pogut constatar que “el restaurant compleix amb totes les normes sanitàries estant a l’espera del resultat de les proves realitzades”.

“Amb independència del motiu que haja pogut provocar esta situació, vull traslladar el meu profund pesar pel succeït, esperant que en breu es puguen esclarir tots aquests fets”, conclou.

El Aeropuerto de Valencia amplía su oferta de destinos con nuevas rutas aéreas

Russafa culpa al Ayuntamiento de no ejercer “ningún tipo de control” sobre el ocio ilegal