El restaurant Ameyal Alta Cuina Mexicana situat en el carrer Conde Salvatierra, 39, inicia el nou curs carregat d’il·lusió per la bona marxa del restaurant i el gran acolliment que li ha dispensat el públic valencià des que va obrir fa un any i mitjà.

De fet, el reconeixement constant i el treball de l’equip d’Ameyal han possibilitat que la coneguda guia de restaurants “El Tenedor” haja seleccionat este establiment no solament per a presentar la seua nova iniciativa “Insider” sinó per a seleccionar-ho com un dels 30 restaurants exclusius i destacats que formen part d’ella a València.

“Insider” és una iniciativa que ja ha sigut implantada amb èxit a Madrid i Barcelona, i que tracta de posar en valor les millors taules de cada capital, descobrint elements diferencials que els converteixen en únics. Així, l’ambiciosa proposta gastronòmica, la cuidada sala, el selecte celler i l’elegància de l’establiment li han valgut ser considerat per la Forqueta com un dels restaurants de referència de la ciutat de València.

De fet durant els últims mesos ha comprovat com a tant turistes com els ciutadans de València s’han acostat i lloc en valor no solament la cuidada decoració del local que va ser premiada recentment per la Federació d’Hostaleria de València, sinó també per la selecta proposta gastronòmica que li va valdre ser reconegut com el Millor Restaurants Mexicà d’Espanya el passat any per la Luxury Travel Guide, a més de rebre el certificat d’excel·lència de Tripadvisor i convertir-se en un restaurant recomanat en les principals guies gastronòmiques.

El restaurant Ameyal que sempre s’ha mostrat com una xicoteta ambaixada mexicana que pretenia posar en valor la cultura gastronòmica del seu país, i en aquesta línia seguirà treballant per a demostrar als seus clients per què la cuina mexicana va ser declarada en 2010 patrimoni immaterial de la Unesco.