Rescatan a una mujer secuestrada por su marido en un piso de Valencia
Fachada del edificio de Cardenal Benlloch en el que residía la pareja.

Quatre mesos a València però sense veure el carrer amb llibertat. Aquesta és el malson que ha viscut una dona d’origen pakistanès rescatada aquest dimarts d’un habitatge en la qual romania retinguda pel seu marit.

La dona de 35 anys va arribar a València en l’últim trimestre de 2020 sense parlar espanyol ni pràcticament anglès. Per això, va haver de recórrer a un familiar resident a Londres amb un avís de socors. La víctima havia rebut punyades en el pit i coll i havia sigut amenaçada de mort pel seu propi marit. A més, no podia eixir del domicili ja que aquest la tancava cada vegada que eixia a treballar o realitzar gestions.

Així, el familiar de la denunciant va donar la veu d’alerta al 112. Dues dotacions de Bombers de València, al costat de patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local, van acudir al domicili en l’avinguda Cardenal Benlloch.

RESCAT PER LA FAÇANA DE L’EDIFICI

Després de comprovar que no podien accedir a la propietat posat que la inquilina no disposava de claus de la seua pròpia casa, els bombers van accedir al pis per la finestra amb un vehicle-escala.

En accedir a l’habitatge, la dona va ser auxiliada i va relatar amb dificultat la seua situació. Poc després, agents de la Policia Nacional van localitzar al presumpte maltractador i van procedir a la seua detenció. Aquest també és d’origen pakistanès i treballa com a cuiner en un restaurant de València.

La dona va rebre atenció sanitària amb un servei d’ambulància desplaçat fins al lloc del succés. Posteriorment, va ser traslladada a un centre de salut per a rebre l’atenció mèdica necessària.