Rescatan a un bebé de seis meses atrapado dentro de un coche
Bomberos de Dénia rescatan a un bebé de seis meses atrapado en un coche.

Una família de la localitat de Dénia ha viscut aquest diumenge uns moments d’autèntic malson. El bebè de sis mesos de la parella va quedar atrapat per accident a l’interior del vehicle.

Els fets van ocórrer a la vesprada, al voltant de les 17.00 hores, en la zona del port esportiu. La parella va arribar fins allí en el seu turisme on van decidir estacionar el vehicle. Una vegada aparcat, aquests van eixir del cotxe accionant-se accidentalment el bloqueig de portes del turisme.

En adonar-se que no podien accedir a l’interior del vehicle on el bebè seguia assegut en la sillita, els progenitors del menor van alertar a les autoritats locals telefonant al 112. Els serveis d’emergències es van mobilitzar immediatament per a evitar la deshidratació del xicotet.

Segons ha comunicat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, fins al lloc de l’incident es van desplaçar un total de cinc efectius del parc comarcal de Dénia. Aquests van arribar fins al vehicle amb un camió i un furgó de salvaments varis.

Per a accedir a l’interior, els bombers van optar per trencar una finestreta posterior del vehicle. Amb aquesta oberta, un membre de l’equip va entrar en el turisme arribant fins a la criaturaEl bebè va eixir il·lès i en perfecte estat. Tot seguit va ser retornat als seus pares donant per finalitzada una jornada de terror per a ells que va poder acabar amb final feliç.