1-1

El València CF va sumar un treballat punt en el derbi davant el Llevant UD (1-1) i segueix invicte en LaLiga. Malgrat tenir més ocasions de gol que el seu rival i portar el pes del partit la major part del partit, solament es va poder sumar un punt. El gol inicial de Rodrigo (30’) ho va neutralitzar Bardhi abans del descans, i malgrat la insistència després del descans, ja no es va moure el marcador.

La plantilla tenia clar que no anava a ser un partit fàcil, s’anava a bregar una forta lluita en el centre del camp i així va ser. El València CF volia la possessió de la pilota des del principi, sense ell “mossegava” en una pressió avançada, amb replegaments ràpids si el Llevant UD la superava. I a partir d’ací l’objectiu era superar l’ordenada defensa local, per a açò es va fer un gran treball silenciós realitzant desmarcatges cercant l’esquena dels zagueros levantinistes. Rodrigo i Santi Mina, els jugadors més avançats, no van parar de treballar en silenci cercant rebre una passada que els deixara en una posició avantatjosa per al tret davant el meta Rubén. Però el que va acabar tenint la primera acció de perill va ser Carlos Soler que, després de rebre en banda i traçar una diagonal amb la pilota pegada a la seua bota, no va aconseguir amb el seu tret sorprendre a Rubén.

El camí era aqueix, solament faltava l’encert i el gol va arribar amb una gran rematada de Rodrigo de cap. Després d’un kilométrico pilota llarga de Murillo, Rodrigo va controlar i va obrir a la banda a Andreas, que va executar un gran centre perquè l’hispà-brasiler anotara el 0-1. Era un moment del partit on el joc s’havia equilibrat, però va marcar el València CF i va arribar un intercanvi de colps. Primer va poder estirar el seu avantatge l’equip dirigit per Marcelino, amb una doble ocasió de Santi Mina (la seua rematada va acabar colpejant el travesser) i Carlos Soler, la rematada del qual va parar Rubén. Qui sí va aprofitar la seua ocasió va ser Bardhi, que després d’un rebuig de Murillo, es va traure un tret sec i ajustat que va valdre per a igualar el duel (1-1).

Després del descans, el València CF volia recuperar el comandament i prompte va poder trencar la igualada amb l’enèsim desmarcatge a l’esquena de la defensa local, però Rodrigo no va poder aquesta vegada superar a Rubén. La vaselina de el “19” valencianista es va marxar fora.

De nou es va equilibrar la trobada, amb el Llevant UD arribant a l’àrea valencianista encara que no arribaven a culminar els seus centres amb rematada. Va ser un període breu de temps, perquè prompte va recuperar el poder del joc. Marcelino va començar a introduir els canvis i va aconseguir que el València assetjara la porteria local i acumulara rematades a porteria. Guedes, que va alternar la banda esquerra amb la dreta, va cercar el gol amb dos trets des de la frontal de l’àrea. Després va ser Carlos Soler qui va fer un centre molt enverinat que no va trobar rematador, com a pas previ a una rematada amb l’exterior que es va marxar creuat fora. Zaza també es va traure un potent tret des de fora de l’àrea que es va ser alt. El València CF volia, però li va faltar encert i va sumar un punt que li permet seguir invicte en aquest inici de LaLiga (1-1).