Renfe

Renfe programa la circulació de trens de Rodalies durant les 24 hores, des de la nit del dia 15 de març fins a la matinada del dia 20 de març, per cinc línies del nucli de València. Dins de la campanya especial dissenyada per la companyia, circularan un total de 2.544 trens de Rodalies durant la setmana fallera.

La companyia ha programat 193 trens especials nocturns que s’afigen a l’oferta habitual de Rodalies. A més dels trens especials, tant diürns com nocturns, l’oferta habitual es veurà duplicada pel fet que la majoria dels serveis de rodalies circularan en doble composició. La programació del servei registrarà, com a mitjana, la circulació d’un tren cada 30 minuts per línia i coincidint amb els principals actes fallers serà un cada 15 minuts.

Els trens de Rodalies s’han convertit en destacats protagonistes a l’hora d’accedir al centre de València durant les festes falleres. La seua capacitat per a facilitar una connexió ràpida i còmoda fins al centre de la capital constitueix una alternativa al transport mitjançant l’automòbil particular. En períodes de falles els desplaçaments des de les diferents poblacions perifèriques s’incrementen fins a un 60 per cent.

Valencia convierte la zona azul en aparcamiento gratuito

10 rincones únicos de Valencia para disfrutar estas Fallas