Renfe adelanta el Black Friday con billetes AVE a 7 euros
Tren AVE de Renfe estacionado en una estación.

Renfe se suma a la celebració del Black Friday amb milers de bitllets a preus molt econòmics. Els compradors podran viatjar amb ells el mes vinent de gener en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed i Intercity. El període de compra començarà aquest divendres, 18 de novembre, i es prolongarà fins al dilluns 28 de novembre.

Durant una setmana, els clients de Renfe podran aprofitar el Black Friday i estalviar en les seues compres per a viatjar als principals nuclis urbans del país. Eixiran a la venda bitllets AVE per menys de 25 euros i Avlo des de 7 euros.

Els viatgers obtindran viatges amb les millors tarifes disponibles gràcies a la compra anticipada, avançant-se així a les compres de Nadal per a viatges a partir de gener de 2023. Alguns dels destins destacats són:

  • Madrid-Barcelona des de 7 euros.
  • Madrid-València des de 7 euros.
  • Madrid-Màlaga des de 21,20 euros.
  • Madrid-Sevilla des de 24,15 euros.

A través de la web es pot accedir a les diferents ofertes de Renfe coincidint amb el Black Friday. Les condicions comercials d’aquests bitllets seran les pròpies de la tarifa Bàsica, amb tota la qualitat i servei del compromís Renfe.

Segons apunten des de la companyia, Renfe disposa del major nombre de freqüències i destins del mercat. Compta amb més de 300 serveis diaris de Llarga Distància amb un ampli ventall d’horaris per a viatjar per Espanya. A més, assenyalen que la seua flota de trens és la més moderna i versàtil, amb els millors temps de viatge i la major eficiència energètica.

Tal com declaren en el comunicat, la companyia s’adapta sempre a les necessitats dels seus clients. Per a ells els ofereix les millors condicions comercials, amb la màxima seguretat, comoditat i accessibilitat, juntament amb la garantia del compromís Renfe de puntualitat.