Letizia

La reina Letizia va presidir al costat del rei Felip la Nit de l’Economia Valenciana lluint un dels seus looks més celebrats. Aquesta era una de les múltiples visites que ha realitzat la sobirana a València i en la qual en cadascuna d’elles ha cuidat el seu estilisme. Repassem quins han sigut els millors looks de Letizia en la capital del Túria.

El mes d’abril passat, la reina d’Espanya assistia a Alfara del Patriarca a la inauguració de l’IV Congrés Internacional Educatiu sobre Malalties Estranyes i que es va celebrar en la Universitat CEU Cardenal Herrera. Per a aqueixa ocasió, la sobirana es va posar un abric de la col·lecció de tardor de 2016 de CH Carolina Herrera realitzat llana freda grisa perla, folre lila i punys tornats. El vestit d’aquell look era del mateix color i el mateix teixit.

La reina Letizia amb l’abric de Carolina Herrera.

Letizia va ser l’encarregada, l’any passat de presidir els premis Rei Jaume I a València. En aquell acte es va enfundar un disseny de Felipe Varela en tweed blanc amb cintes plata i nude, de mànega llarga amb maxibutxaques en la zona de la cintura i botons fins a l’escot. Per a remarcar la seua cintura va adornar el look amb un cinturó platejat. Les sabates van ser de Magrit i la bossa de Felipe Prieto.

Letizia en els premis Rei Jaume I de 2017

Per a la cerimònia d’aquests mateixos premis però de l’any anterior, l’esposa de don Felipe va causar sensació amb un dues peces signat per Felipe Varela, cartera amb detalls de Swarovski del mateix modista, salons de xarol en el mateix to de Magrit.

Els reis d’Espanya en els premis Rei Jaume I de 2016.

Per a assistir a la gala de Nit de l’Economia Valenciana, la reina va lluir un look que ha tingut sempre molts elogis. Es tracta d’un mico en color negre i talle esmòquing de la signatura alemanya Hugo Boss. Ho va adornar amb les espectaculars polseres bessones de Cartier i que pertanyen al lot de les ‘joies de passar’ i uns ‘letizios’ de la signatura Magrit.

Felipe i Letizia en la Nit de l’Economia Valenciana de 2018.

El estilismo de a Letizia a examen: “Debería recuperar a Lorenzo Caprile”