Aemet: Una Dana llegará a la Comunitat a finales de esta semana
Un ciudadanos pasea por la Malvarrosa. /Efe

Les pluges i precipitacions tornen a la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha actualitzat les previsions dels pròxims dies donant ara probabilitat de ruixats.

Segons han avançat, aquest dimecres predominaran cels poc nuvolosos o buidats amb alguns intervals de núvols baixos matinals. Les temperatures no patiran canvis o aniran en lleuger ascens fins als 29° en el litoral i els 34° a l’interior.

El dijous començarà a canviar el temps amb un cel que podria tenir alguns núvols més. A més, els mercuris aniran en descens amb màximes de 28° en el litoral i 32° a l’interior.

Cara al divendres arribaran les pluges. Aemet ha anunciat intervals nuvolosos a nivell general per a tota l’autonomia. En el sud de València, hi haurà probables precipitacions febles. Platges com les de Cullera o Gandia arrancaran la jornada amb un cel molt nuvolós i pluja escassa. El mateix succeirà en la costa alacantina amb Benidorm, Xàbia o Dénia coberts pels núvols i ruixats ocasionals.

Les temperatures mínimes seguiran sense canvis i màximes aniran en descens a València i nord d’Alacant. El cap de setmana arrancarà amb temperatures de no més de 26 graus i es desplomaran fins als 15° a l’interior durant la matinada.

Per al dissabte i diumenge tornarà l’estabilitat i la calor. En la primera jornada trobarem un cel poc nuvolós o buidat amb intervals de núvols alts. A València i Alacant hi haurà intervals de núvols baixos matinals. Les mínimes tindran pocs canvis i les màximes aniran en lleuger ascens (28º en el litoral i 30º a l’interior).

El diumenge encara hi ha una certa incertesa però s’espera estabilitat amb ascens de temperatures. Segons les prediccions seran màximes de 30º en el litoral de València i 32º en regions de l’interior.