feria

Este diumenge 18 de març la fira taurina de Falles entra en la seua recta final. Hui en el cus del carrer Xàtiva el cartell ho formen els matadors Miguel Ángel Perera, Cayetano i López Simón, triumfador este últim del passat cicle josefino amb l’indult de «Pasmoso».

La fira d’enguany ha constat de set corregudes de bous, una de rejones, dos novilladas amb picadores i una sense cavalls, mateixa estructura que la temporada passada. Totes les figures del toreig, a excepció del Juli, així com moltes novetats de l’escalafó de matadors han desfilat aquests dies per la Plaça de Bous de València.

El gran absent matí serà el torero valencià Román Collado que necessitarà més temps per a recuperar-se de la banyada patida en l’aixella esquerra en l’inici de la fira de Falles.

El jove torero va patir, quan entrava a matar al tercer bou de la vesprada, una banyada en la regió axilopectoral esquerra amb secció quasi completa del múscul pectoral i del seu aponeurosis (membrana que embolica els músculs), lesions de les quals es recupera favorablement.