Piscina lúdica

Quasi 40.000 persones han gaudit durant l’estiu d’aquest espai recreatiu municipal dissenyat per a xiquets, adults i famílies, amb tobogans, cascades, palmeres i espais diversos.

Segons explica l’alcalde, Guillermo Luján, el punt d’inflexió es va donar l’any 2016 “quan vam posar en marxa una forta baixada de preus”, amb especial èmfasi en els col·lectius “més vulnerables” com a jubilats i pensionistes, persones amb discapacitat i famílies nombroses, “que han pogut accedir a la piscina tots els dies per tan sols un euro, i des de llavors el nombre d’usuaris i usuàries a aquestes instal·lacions no ha deixat de créixer”. “També es van posar en marxa packs per a grups i abonaments de 10 sessions, la qual cosa ha influït també de forma notable en aquest rècord d’assistència -puntualitza Luján- “.

La piscina ha romàs oberta des del dia 16 de juny fins al 9 de setembre, i en aquest període ha batut les xifres d’assistència respecte a 2016 i 2017, que es van saldar amb 32.840 persones i 36.000 respectivament, arribant a 39.400 durant aquest exercici.

En aquest sentit, Luján assegura que des del consistori **aldaiero es mostren “molt satisfets” amb l’èxit collit per la piscina lúdica aquest estiu, i indica que l’objectiu per a la pròxima temporada és mantindre “la mateixa línia” quant a preus assequibles per a tots els públics, i assenyala que “posarem en marxa les millores que la gent ens ha anat demanant durant aquest estiu, perquè en 2019 l’experiència dels usuaris i usuàries siga encara més positiva”