rebajas

Les grans superfícies associades en ANGED, seguixen amb l’arrelat costum de posar en marxa les denominades rebaixes d’estiu esta setmana amb descomptes que arriben en alguns casos fins al 70%. Durant estos primers dies, les tendes d’ANGED de la Comunitat Valenciana rebran a més d’1.700.000 de clients (un 6% més que en 2016).

Per a Carlos Alfonso, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, “les rebaixes i les obertures de festius estan servint per a reactivar el consum en el sector. El turisme i el comerç són dos sectors que estan tirant de l’economia valenciana com a generadors d’ocupació i locomotores de la resta de sectors. També volem destacar l’esforç per millorar la productivitat dels nostres treballadors, que lideren este apartat a nivell nacional. Finalment cal subratllar que més del 15 % dels productes que venen les grans superfícies valencianes estan produïts en la Comunitat, la qual cosa genera ocupació estable i potencia el consum en la nostra terra”.

Segons el portaveu d’ANGED “el consumidor seguix sent fidel al que tradicionalment ha sigut el període de rebaixes, la qual cosa ens ha permès enguany contractar a quasi 1.600 persones més per a este període estival. Esperem que el creixement experimentat en 2016 per les vendes del sector comercial es consolide este exercici, i per a açò és fonamental seguir donant servei els diumenges i festius a turistes, nacionals i estrangers, visitants i, en general, a tots els consumidors”.

Els productes més demandats en esta campanya estiuenca són tots aquells relacionats amb l’equipament familiar, pensant sobretot en les vacances: moda, bany, sabateria, complements, oci i esport. També tenen gran demanda els equipaments per a la llar (aparells d’aire condicionat, electrònica).

Les grans superfícies garantixen les mateixes condicions que la resta de la temporada: la qualitat dels productes, el servei al client i l’atenció al consumidor.