valència

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, amb la col·laboració de València Activa, ha llançat este dimecres el servei ‘Reactivem’, un nou programa “pioner” que facilita el traspàs de comerços històrics de la ciutat per a evitar el seu tancament.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez ha presentat hui este nou servei de transmissió empresarial, que el seu objectiu és”convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora”, segons ha indicat el consistori en un comunicat.

Reactivem” funciona com un servei de transmissió empresarial, que mitjança entre cedents i emprenedors per a convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora interessada a donar-li continuïtat.

Sandra Gómez ha destacat que l’Executiu municipal, a través de València Activa, es posaran en contacte comerços tradicionals que van a tancar amb persones que vulguen fer-se càrrec dels seus negocis i que estaran en una borsa de treball, evitant el tancament i preservant la supervivència d’establiments històrics de la ciutat”.

Este projecte pretén posar en valor la transmissió com una via de manteniment i creixement de l’activitat econòmica, i potenciar d’aquesta manera el desenvolupament econòmic de València fent front a la taxa de desocupació de la ciutat.