Paterna es prepara per a la seua festivitat més representativa amb la presentació de la Reina de les Festes. Raquel Cantarero ha sigut presentada com la màxima representant del municipi arreplegant així el testimoni de Gema Montoliu, la Reina de 2016.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis ha acollit este emotiu acte davall el títol «Terra» per a reprendre les arrels i costums de Paterna en un any en el que la Cordà ha sigut declarada Festa d’Interès Turístic Nacional.

Igual que Raquel Cantarero, el propi alcalde del municipi, Juan Antonio Sagredo, també ha volgut fer referència a la tradició i a l’evolució de les festes de Paterna.

Però en les festes d’esta localitat valenciana Raquel Cantarero no estarà sola i és li acompanyaran quatre dames a tots els actes incloent les desfilades de moros i cristians i la Cordà.

Ja amb les seues màximes representants, Paterna es prepara per a celebrar les seues festes que donaran començament el pròxim 19 d’agost en un any en el que la Cordà viurà el seu primer any com a Festa d’Interès Turístic Nacional.