Raphael

La plaça de bous de València inicia aquesta setmana la seua programació de concerts de tardor amb l’actuació de Raphael este dijous 13 de setembre, al que li seguiran Maluma i Manolo García el divendres i el dissabte, respectivament. Les funcions, amb una gran varietat d’artistes, se succeiran fins al pròxim 10 de novembre i consoliden al recinte, amb més de 150 anys d’història, com un espai cultural multiusos.

Després dels concerts de Raphael, Maluma i Manolo García, serà el torn de Pablo López i el veterà Miguel Ríos, els qui actuaran davant el públic valencià els dissabtes 22 i 29 de setembre. Ja a l’octubre, Melendi arribarà a la plaça de bous, propietat de la Diputació de València, el divendres 19 per a l’endemà donar pas al Festival Bojos per la música, que reunirà a històrics grups nacionals com a Seguridad Social, Revolver, La Unión, La Guardiai Danza Invisible.

La Plaça de Bous de València durant l’última actuació de Manolo García.

Com a contrapunt, el divendres 26 d’octubre els assistents al rode valencià podran delectar-se amb el Concert de benvinguda de la Universitat de València, que reunirà a l’Habitación Roja, Tremenda Jauría, Smoking Souls i Rural Zombies. El punt i final de la programació de concerts de tardor ho posarà Loquillo, el divendres 9 de novembre, i la cantant madrilenya Malú, el dissabte 10.

Cal assenyalar que alguns dels concerts ja han penjat el cartell de “no hi ha bitllets”, assegurant-se així el ple en el cus de Monleón, emplaçament triat de manera regular pels artistes d’actualitat. Amb esta programació de concerts, la Diputació es manté en la seua línia inicial que tenia com a objectiu convertir la plaça de bous en una plaça “de tots i per a tots”, oferint nous usos de l’edifici provincial per a gaudi de majories i ofertes musicals per a tots els gustos.