Rafelbunyol presenta ‘Analepsis perturbada’

La Casa de Cultura acollirà l'última exposició de Tania **Ansio que combina la llum i les ombres, l'opacitat i la transparència, el color i la redundància.

66
Presupuestos

L’Ajuntament de Rafelbunyol, en col·laboració amb el Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de València presenta “Analepsi pertorbada” de Tania Ansio, comissariat per Martíllopis.

Una mostra que s’inaugurarà aquest dijous, 26 d’abril, a les 19:30 hores en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol i que estarà oberta al públic fins al 6 de maig.

Aquesta exposició combina la llum i les ombres, l’opacitat i la transparència, el color i la redundància, per a parlar des de l’abstracció del moment vital en què es perd el control dels temps i la memòria recrea vivències d’origen incert.

Com una irrupció brusca del passat en el present, un camí d’anada i volta, sense solució de continuïtat, la matèria semàntica del record perfila i entorpeix l’espai de reflexió en aquest projecte expositiu. Es converteix així en un element capritxós, de presència intermitent, amb buits, connexions o factors de difícil reconeixement però amb aparença real.

La petjada present de les bosses de plàstic, utilitzades comunament per a l’eliminació de residus, pateix un procés de transformació que les càrrega de significat i les converteix en esdeveniment artístic, com les capes del record, que no s’oblida, i la presència del qual roman més enllà del necessari, indestructible, com el plàstic en els nostres mars.