La xiuletada d’arrencada dels quarts de final de la Copa Davis sonarà en tan sol unes hores en la Plaça de Bous de València.

El número 2 de l’equip espanyol, David Ferrer, serà el primer a trepitjar la terra batuda davant Alexander Zverev, el mateix que es mesurarà davant Nadal en l’última trobada del diumenge. El tennista balear per la seua banda també es batrà este matí en individuals davant Philipp Kohschreiber, qui al seu torn competirà contra Ferrer diumenge que ve. Així s’ha decidit en el sorteig d’emparejamientos on els tennistes han mostrat la seua alegria de jugar a casa davant el públic valencià.

El alcalde de Valencia junto a los tenistas españoles y alemanes que jugarán en la Copa Davis.

Quant als dobles, Marc López substituirà a Pablo Carreño a causa d’una lesió del tennista en la mà esquerra. Feliciano López serà qui complete la parella encara que des de l’organització han anunciat que podria haver-hi canvis abans del partit.

L’alcalde de València, Joan Ribó, no ha volgut faltar al sorteig per a donar la benvinguda a tots els afeccionat a la raqueta que este cap de setmana es donaran cita en la capital del Túria.

Amb el sorteig ja realitzat i la Plaça de Bous preparada només falta creuar els dits perquè Espanya vença als alemanys i faça un pas més per aconseguir l’anhelada ensaladera de la Copa Davis.