gasolinera

T’havies plantejat alguna vegada que el cost d’omplir el depòsit del teu cotxe varia en funció del dia de la setmana? Els preus fluctuen i hi ha dies que simplement hauries de marcar en roig per a evitar que sang la teua butxaca.

Les empreses distribuïdores solen aprofitar els patrons de mobilitat col·lectius per a modificar al seu antull els seus preus, de manera que els dies de major demanda aquests creixen en conseqüència. Si tens en compte algunes premisses generals i no esperes a estar en reserva per a anar a la gasolinera, la teua butxaca pot eixir beneficiat.

Els caps de setmana són sempre els dies més cars. Aquest increment en el preu té una explicació simple: els caps de setmana la gent tendeix a fer viatges més llargs i a repostar gasolina per a la setmana, factor clau en l’increment de la demanda i, en conseqüència, en el del preu.

Per contra, els dilluns són habitualment els dies de menor cost. Un cost que va creixent per norma general a mesura que s’aproxima el cap de setmana.

Si hi ha una operació eixida a prop en el calendari… alerta!. És millor repostar uns dies abans que arribe i no apurar fins al dia d’abans. Hi ha molt de linx al capdavant de les empreses distribuïdores, i no deixaran passar l’oportunitat de sagnar-te una vegada més si decideixes deixar això d’emplenar el depòsit per a última hora.

Finalment, i com és evident, la ubicació de la gasolinera també pot afectar el preu. Normalment, és més barat repostar abans d’entrar en l’autopista.

En qualsevol cas, les noves tecnologies ens poden ajudar a trobar les gasolineres més barates del nostre entorn. Ací una llista amb les millors apps per a cercar-les.

Las gasolineras más baratas de Valencia

 

Mercados de València: bueno, bonito y barato