El restaurant Torre de Reixes va acollir la presentació oficial de la indumentària i complements que vestiran ls bellees del foc d’Alacant i ls seues dames d’honor 2018.

Miguel Ramos és l’encarregat de confeccionar i dissenyar els vestits oficials de novia alacantina que portaran Aleida González i i les seues acompanyants.

D’altra banda, Andrea de la Canella i les seues dames d’honor tenen a Conchi Beneyto d’indumentarista oficial infantil.

Les faldilles oficials de les belles estan confeccionades amb espolins, obra de Vives i Mari i Entretelares ha proporcionat les teles.

Per la seua part, Castillo Cinceladores és la firma rsponsable de dissenyar artesanalment els adressos de les catorze representants de les Fogueres.

Els cancan, que donen forma a les faldilles són de Ca Ca en Pac, les enagües de Bressol de la Seda, les sabates de Mattiss (Elda) per al Corte Ingéss i les mitjes d’Elvira Bella.

Do Brodat és l’empresa encarregada de les bandes que les acrediten oficialment com a màximes representans de la festa. Burriel Abanicos ha dissenyat els ventalls artesanals i personalitzats que lluiran durant tot l’any, i les joies corren a càrrec de Joieria Cazorla.