incendio

La Policia Local de València ha detingut a dos homes com a presumptes autors d’un intent d’homicidi en tractar de cremar a una jove de 28 anys a la que sembla que intentaven prostituir per a arreglar un assumpte de drogues.

Els fets van succeir en la matinada d’este dilluns a València. Sobre la 01.00 hores, la Policia va rebre l’avís que una jove es trobava en l’avinguda Real de Madrid del barri de La Torre amb greus ferides en el rostre, el tors i les mans causades pel foc, segons informava el diari Levante EMV.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla de la Policia Local i de la Guàrdia Civil de Paiporta per a atendre la víctima i conducta al seu trasllat a la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe. Allí, va denunciar al seu propi oncle amb el que comparteix residència i a un presumpte narcotraficant del barri per ruixar-li amb alcohol i calar-li foc al “no fer el que ells volien que fera”.

Els agents van procedir a la detenció d’aquests, els qui van negar els fets i fins i tot un d’ells va assegurar que havia sigut la mateixa jove qui s’havia causat les cremades.

A causa de la gravetat de l’estat que presenta la xica, encara que la seua vida no corre perill, els agents no han pogut prendre-li declaració i investiguen si la jove estava sent obligada a prostituir-se a causa d’un deute que tenia el seu oncle amb el presumpte narcotraficant o si és aquesta qui va poder haver-li-les causat a causa de la situació del seu entorn familiar.