queen

La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que comença hui dilluns, conclourà el diumenge 22 amb les celebració del Dia Sense Cotxe que inclou un tribut a Queen en la plaça de l’Ajuntament a les 12 hores i un espectacle acrobàtic.

Actes que donaran així la benvinguda als qui participen en les diferents marxes ciclistes que, procedents de diferents barris de la ciutat, confluiran davant l’Ajuntament.

El regidor de Mobilitat Sostenilble, Giuseppe Grezzi, ha recordat en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, “que estem a l’avantguarda de la mobilitat sostenible a Espanya”.

Les marxes amb bici, que eixiran al mateix temps des de diferents punts de la ciutat i que seran guiades i conduïdes per monitors, estan obertes a la participació de persones de totes les edats. I totes aquelles que participen des dels punts de partida, on arreplegaran un pla, rebran en finalitzar el recorregut i prèvia presentació d’aqueix mateix pla, l’obsequi d’una bossa de roba commemorativa amb el lema “A València la meua bici compta”.

Les rutes discorreran majoritàriament per calçada i disposaran de monitors i monitores especialitzades que guiaran el recorregut, a més del suport de la Policia Local.

A més del concert (que tindrà una duració aproximada de dues hores i repassarà temes de tota la trajectòria de Queen) i de les activitats i estands de la fira de la Mobilitat (que obrirà el dissabte 21 a partir de les 11 hores) tots els assistents a la plaça podran també gaudir el matí del diumenge 22 de l’espectacle d’Acrobàcies artístiques amb bicicleta, ‘Artistic Cycling Freestyle’, a càrrec de l’acròbata Llija Schaepe, a les 11 hores.

A la vesprada, enfront del Centre Cultural del Carmen, Schaepe realitzarà dues passades més coincidint amb la festa de clausura de Festival Internacional de Cinema Ciclista Rueda València (horari per determinar).