puente

(Pablo Viñado).- El pont de la Constitució és sinònim de festa, preparatius per al Nadal i viatges. Si la teua opció és quedar-te a València, no obstant això, no hauries de preocupar-te: nostra ciutat també té molt que oferir-te! A continuació, una selecció dels plans més interessants per a gaudir només, amb amics, en parella o en família des d’avui fins al diumenge:

Ve al teatre

Del dimecres 5 al dissabte 8 Lolita Flores estarà interpretant Fedra, una tempestuosa història d’amor, en el Teatre Olympia. Els dies 6 i 7, l’humorista Goyo Jiménez protagonitzarà la segona part del seu monòleg Aiguantuliveinamerica, amb les seues famoses comparacions de l’estil de vida americà i espanyol.

En el Teatre Principal, Món Obrer, una altra història d’amor (aquesta vegada emmarcada en l’època de la República espanyola) que pot ser la teua opció ideal per al pont. En cartellera del 7 al 9 de desembre.

Per part seua, en el Rialto podrem gaudir de Faust, un dels mites fonamentals de la nostra cultura occidental. En cartellera fins al 23 de desembre, la intensitat interpretativa d’adaptació de la gran obra de Goethe segur et farà aferrar-te a la butaca.

Lolita Flores en la obra Fedra.

Descobreix els nostres nous centres culturals i gastronòmics

La remodelació d’un antic convent del segle XVII ha donat lloc a Convent Carmen (Plaça Portal Nou, 6), un espai cultural que conjuga música en directe, classes de ioga i cuina, conferències i exposicions. A més, el seu extens jardí (2.000 m2) fa les vegades de mercat gastronòmic a l’aire lliure per a degustar diferents tipus de menjar, prendre una copa, un smoothie o quedar per a fer-se un cafè (Visitvalencia.com)

Inaugurat fa menys d’un mes, Merkato (Mestre Racional, 11) ja ha aconseguit captivar els paladars de molts. D’estètica industrial (va ser una antiga fàbrica de bobines de paper), els seus 1.000 m2 ofereixen opcions gastronòmiques per a tots: chacinería, productes del mar, pastissos artesans, menjar amb els famosos súper aliments o un fantàstic asador de carns i peixos maridats amb el millor celler.

El Mercat de Sant Valero (Gran Via Germanías, 21) és el primer Street Food Market de València. Situat en Russafa, allí podràs trobar fins a deu llocs de gastronomia variada i especialitzada, a més d’una barra i una vinoteca, els productes de la qual podràs degustar i compartir amb amics en còmodes espais comuns.

NavidadAtreveix-te a patinar

L’oferta de patinatge a València es multiplica a partir del mes de desembre. A més de la pista Fun On Ice, situada a Quart de Poblet i oberta tot l’any, durant aquest pont podràs gaudir de la pista de gel de l’Ajuntament o la pista de nou Centre, que es troben obertes per a tots els públics i suposen un al·licient perfecte per als dies de compres en família.

Acosta’t a la Fira

Situada de nou entre el Carrer Enginyer Manuel Soto i l’Av. de França, la Fira d’Atraccions és un lloc perfecte per a gaudir juntament amb els més xicotets. Els preus seran els mateixos que l’any passat. Les atraccions per a majors rondaran entre 3 euros o 3,5. A més, hi haurà atraccions de major envergadura que podran aconseguir, com a molt, els 4 euros.

El anuncio de Ikea que muestra la desconexión dentro de la familia