TSJCV

El col·legi La Puríssima Franciscanes de València ha anunciat que estudiarà i buscarà la fórmula per a aconseguir l’aval que li demana el Tribunal Superior Justícia de la Comunitat (TSJCV) per a mantenir el concert de Batxillerat i atendre, així, la sol·licituds de tots els alumnes que han optat per cursar els estudis en aquest centre.

El TSJCV va estimar aquesta setmana el seu recurs contra la supressió del concert que ha deixat sense efecte la decisió de la Conselleria d’Educació, però amb pagament previ d’un aval de més de 539.000 euros.

Ara, la directiva del centre assegura que estan “disposats a tot per mantenir el concert de Batxillerat”. De fet, La Puríssima Franciscanes ha demanat que se’ls amplie el termini de matrícula de Batxiller, ja que és un dels més afectats pels concerts educatius desenvolupat per la Conselleria d’Educació, apunta el centre en un comunicat.

A més, assenyala que, durant el passat període de sol·licitud de matrícula, més de 100 famílies van optar pel model educatiu del centre. No obatant això, fins al moment, segons el centre, desconeixen on es matricularan aquests alumnes.

Des del col·legi també insisteixen en l’obligació de l’administració d’atendre els drets dels ciutadans.

Així mateix, asseguren que, des que es va donar a conèixer el passat mes de abril que aquest col·legi perdia el concert en Batxillerat, tota la comunitat educativa del centre i veïns “han bolcat els seus esforços per a evitar la pèrdua d’aquesta opció educativa en el barri”.