La Ciutat de l’Artista Faller torna a ser un any més l’escenari on milers de persones es reuniran per a celebrar el tradicional Sopar de la Punxà.

Una nit en la qual els tallers, d’on eixiran les carrosses que participen en la Batalla de Flors ,passen la nit en vela ultimant els detalls, punxant les flors necessàries per a completar els originals dissenys que veurem en la vesprada de demà diumenge 28 en el Passeig de l’Albereda.

Els tallers dels artistes carrossers .que elaboraran un total de 30 carrosses, estaran oberts albergant el gran treball de punxà de la flor en la qual els equips decoren les carrosses amb flor fresca (crisantems, margarides, gladiolos, roses, gerberas,guardalobo, molsa…). Un moment molt acurat i artesanal on prima la professionalitat, en el qual la minuciositat per a mantenir la composició i policromia dels dissenys de les carrosses és molt important.

La jornada finalitzarà amb un sopar a la fresca i continuarà amb una gran revetla amenitzada per l’orquestra Montecarlo, on participen no solament els artistes fallers i carrossers, sinó també amants de la festa, curiosos, així com les candidates a Falleres Majors de València i Corts d’Honor 2020 i les Falleres Majors 2019, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal juntament amb les seues Corts d’Honor.

I és que la prèvia a la “batalla” més bonica del món, se celebra a la Ciutat de l’Artista Faller.