La televisió autonòmica À Punt començarà les seves emissions regulars el diumenge 10 de juny amb magazines i informatius, detalls que s’aniran difonent a poc a poc durant les properes setmanes. Després de sis setmanes de proves tècniques emetran continguts per a tots els públics, dibuixos per al públic infantil, programes d’entreteniment i sèries pels més majors.

La directora general de À Punt, Empar Marco, i el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, han informat aquest dijous al màxim òrgan de l’entitat de la data i els detalls de l’inici de les emissions televisius, i el Consell Rector ha donat el seu vistiplau a la proposta, segons el comunicat.

Segons ha informat Empar Marco estan preparats per emetre per televisió com ja ho estan haciendor per la ràdio, la web i les xarxes socials. “Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nostres sistemes i iniciarem les emissions televisives amb una graella completa, des d’informatius a programes d’entreteniment, culturals i infantils”.

La nova cadena autonòmica es troba en proves tècniques d’emissió des del 25 d’abril per comprovar problemes o anomalies en la recepció del senyal. Segons informa el grup de comunicació públic en els propers dies es realitzarà una campanya de llançament desenvolupada per la unió temporal d’empreses (UTE), formada per les agències La Dona del President i Zenith.