Puig rep als campions individuals i a la Selecció Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut, al Palau de la Generalitat, membres, jugadors i jugadores de la Federació de Pilota Valenciana.

34
selección valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut, al Palau de la Generalitat, membres, jugadors i jugadores de la Federació de Pilota Valenciana. En l’encontre també ha participat el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i la Diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García. Per part dels espònsors han assistit, els representants de Bankia, Miquel Capdevila i Amàlia Blanco, el d’Interesport, Alonso Muñoz i de l’empresa Natra Cacao, Susana Méndez, aquestos dos últimos patrocinadors de la selecció de pilota valenciana.

Primerament Ximo Puig ha rebut als dos campions dels Individuals d’escala i corda i raspall Bankia “Trofeu President de la Generalitat Valenciana, Soro III i Ian, que han estat acompanyats pel director territorial de Bankia i per la directora general adjunta de comunicació de l’entitat financera. Els campions, orgullosos dels seus trofeus li han lliurat una pilota de vaqueta a Ximo Puig.

Després ha conegut tots els membres de la selecció de pilota valenciana y ha estat desijant-los tota la sort del món per a la seua participació en el Mundial de Colòmbia. Els jugadors han escoltat atentament les explicacions del president de la Generalitat sobre les pintures de la Sala de Corts.