El puente de las flores se marchita sobre el cauce del río
Los maceteros vacíos del Puente de las Flores.

El pont de les flors de València podria ser ara “el pont de les no flors”. Així ho ha denunciat el Grupo Municipal Popular després de detectar que la infraestructura es troba “totalment abandonada”.

Les imatges parlen per si soles. Jardineres sense flors, vegetació seca i una estètica descurada. Així llueix hui dia el pont valencià que porta prop de 20 anys sobre el jardí del Túria en el centre de València.

Des del PP han demanat al Ajuntament que actue ja i revertisca la situació que travessa la ciutat amb unes zones enjardinades “totalment descurades” i “sense previsió de millora”. 

Els populars han advertit que la situació del pont només és “una mostra més de la incapacitat del Govern de Ribó i PSOE en el manteniment dels jardins, parcs i zones enjardinades de carrers i avingudes”.

Tests plens de vegetació seca en el pont de les flors.

EL PP DENÚNCIA LA PÈRDUA DE 180 ARBRES EN 2021

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, ha denunciat hui la reculada de la ciutat en matèria verda. A més, ha recordat que en un any ha augmentat un 26% el nombre d’escocells buits a València. 

L’any 2021 s’ha perdut 180 arbres a la ciutat i hi ha 3.340 escocells buits. Són prop de 300 més que en 2020. Al llarg d’enguany 2021 hem perdut 842 arbres a la ciutat, mentre només s’han plantat 662 exemplars”. 

El projecte d’una València més verda que embene el Govern de Ribó i PSOE no és real. Aquestes dades demostren la falta de gestió municipal en aquesta matèria”, ha afegit el regidor. 

L’única València Verda és la que va fer el PP durant 24 anys de Govern. Ací estan exemples com el Jardí del Túria; el parc de Capçalera; Orriols; Rambleta o el  inici del Parc Central i més de 300 jardins en els barris“, ha conclòs Mundina.