El diumenge 21 d’abril, Puçol celebra el primer Memorial Sergio Baeza a partir de les 10.30 hores, amb un total de 15 voltes a un circuit de 4 quilòmetres que inclou el poliesportiu, el polígon nord i la Ronda. Hi haurà premis per a la classificació general, diferents categories masculines i femenines, metes volants i equip més nombrós. La prova finalitzarà amb la primera activitat de la futura Escola Ciclista Sergio Baeza.

L’Ajuntament de Puçol i Club Ciclista Calderona Bike Sagunt han unit esforços per a realitzar un homenatge a Sergio Baeza, ciclista de Puçol mort després d’una carrera celebrada a Múrcia.

El resultat d’aqueix treball conjunt es veurà el diumenge 21 d’abril en una prova de 60 quilòmetres sobre un traçat de 4 quilòmetres i 22 metres de desnivell al qual els 200 corredors participants donaran 15 voltes, amb un desnivell acumulat de 320 metres.

Després de la recollida de dorsals a partir de les 8.30 hores, una eixida neutralitzada a l’inici de l’avinguda Vaig moldre de Vent (al costat del bar Olicast), que finalitzarà a la porta del Poliesportiu Municipal. A partir d’ací, a les 10.30 hores, l’eixida oficial del primer Memorial Sergio Baeza.

LIMIT D’INSCRIPCIONS

La inscripció està oberta fins al 18 d’abril, mitjançant el formulari disponible en la web de la Federació Valenciana de Ciclisme i en el bar Olicast, amb un preu de 16 euros i un límit de 200 corredors entre totes les categoríasmasculinas i femenines: Sub-23, Màster 60, Màster 50, Màster 40, Màster 30, Júnior i Elit.

Els trofeus previstos inclouen als 3 primers de la general masculina i femenina, el primer classificat de cada categoria i les dues metes volants. A més, tres pernils: per al guanyador masculí, la guanyadora femenina i l’equip més nombrós.

La segona activitat en marxa és l’Escola Ciclista Sergio Baeza que començarà les seues activitats el pròxim curs, encara que durant la prova del 21 d’abril els espectadors podran participar en rifes per a donar suport al projecte: un pernil, un casc i productes d’alimentació ciclista són els premis per col·laborar.