PSPV

El III Congrés Provincial del PSPV-PSOE de València i Alacant ha ratificat este cap de setmana la nova Executiva tant de Mercedes Caballero (València), com de José Chulvi (Alacant).

La secretària general del PSPV-PSOE de la província de València assegurava per la seua banda que l’objectiu “és guanyar la ciutadania, assentar el poder aconseguit en 2015 i acréixer-ho” en les pròximes eleccions locals i autonòmiques que se celebraran en 2019. “Hem d’incrementar el nombre d’alcaldies i, per descomptat, augmentar el respatler per a tornar a presidir la Diputació de València i tornar a tenir a Ximo Puig al capdavant del Consell”, assegurava Caballero.

“El meu repte és posar la màquina a treballar al 100% perquè entre tots i totes tornem a aconseguir governar a la Comunitat Valenciana amb molt més respatler, perquè així podrem aplicar amb totes les nostres energies el programa del PSPV-PSOE, que no és un altre que millorar la vida dels ciutadans”, concloïa la secretària general del PSPV València.

III Congrés Provincial d’Alacant

En la província d’Alacant el també alcalde de Xàbia i portaveu del PSPV en la Diputació, José Chulvi, advocava per fugir del centralisme, consolidar el valencianisme i vertebrar tot el territori.

Durant l’acte encapçalat pel líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, s’ha reiterat la necessitat que els socialistes “siguem capaços de connectar millor amb la societat, de generar confiança en amplis sectors de la població i capaces de consolidar una hegemonia social àmplia entorn del nostre projecte progressista, valencianista i reivindicatiu de justícia social i igualtat d’oportunitats” i s’ha mostrat convençut que “a partir d’ara la nova executiva encapçalada per Chulvi i l’executiva nacional del PSPV treballarem units per a aconseguir-ho”.

En este sentit, el líder dels socialistes valencians ha recordat que el nou líder provincial “porta dos anys fent una cosa que, encara que semble ciència ficció, és una realitat: defensar als pobles d’Alacant i als alacantins de la pròpia Diputació, que no ha fet més que entorpir les polítiques prioritàries del Consell com el programa Xarxallibres de gratuïtat de llibres de text o el Fondo de Cooperació Municipal” i ha advertit als dirigents del PPCV que “per molt que li pese, el canvi a la Comunitat i l’aposta per les polítiques progressistes han arribat per a quedar-se”. “Ara més que mai necessitem a un PSPV fort en la província per a consolidar-ho com a eina fonamental de canvi social”.