Soroll contra la reordenació prevista al carrer Cirilo Amorós de València. Així es va fer sentir ahir el col·legi Sant Joan de Ribera, situat en aquest vial, que rebutja les mesures que preveu dur a terme al carrer la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, que dirigeix el regidor Giuseppe Grezzi.

Pares i alumnes van participar en una sorollosa concentració convocada per l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre i van lamentar que no es tinga en compte la seguretat dels xiquets. “S’han fet una sèrie de canvis que són positius però, a més, ens falta una major seguretat per a ells”, va assegurar la tresorera de l’AMPA, Pilar de la Bruna.

L’Ajuntament preveu realitzar en pocs dies el canvi del sentit de circulació del tram de CiriloAmorós comprés entre els carrers Félix Pizcueta i Ruzafa. La imminent reordenació del carrer preveu la col·locació de noves zones de càrrega i descàrrega i aparcaments per a motos enfront del Col·legi Públic Sant Joan de Ribera.

Un fet que ha disgustat a la comunitat educativa. En aquest sentit, de la Bruna va lamentar que el col·legi no es troba senyalitzat com uns altres i tampoc hi ha presència policial a les hores d’entrada ni eixida del centre. “No tenim ni un sol policia que vetle per la seguretat dels nostres fills perquè els cotxes no puguen atropellar-los”, va lamentar.

La calle Jorge Juan se convertirá en peatonal