Més de 2,5 milions d’espectadors reconeixeran estes imatges. Campeones, la pel·lícula dirigida per Javier Fesser continua batent rècords de taquilla amb una recaptació que ja ha superat els catorze milions d’euros i només a Espanya.

A diferència d’altres cintes cinematogràfiques Campeones va més enllà de la pantalla, els seus personatges són de carn i os i entrenen a València. El Club Esportiu ADERES de Burjassot és l’equip que inspira esta història que va nàixer fa més d’una dècada.

Campeones
El Club Deportivo ADERES de Burjassot en su polideportivo de entrenamiento.

El Club ADERES havia aconseguit alçar-se com a campió d’Espanya durant deu ocasions consecutives sense tenir cap repercussió mediàtica. Els seus jugadors no cercaven guanyar, el seu objectiu era formar un equip i el més important: divertir-se. Una diversió que gràcies a la pel·lícula quedarà registrada per sempre i que suposa una gran motivació per als autèntics Campeones.

Imagen promocional de la película ‘Campeones’.

Part de l’èxit de la cinta protagonitzada per Javier Gutiérrez es deu al coneixement d’eixa realitat i és que el guió ha sabut representar a molts dels membres de l’equip ADERES. Paquito, Collantes o Román són alguns dels protagonistes de Campeones, uns personatges reals que estan molt satisfets amb l’èxit de la pel·lícula i és que pròximament la cinta donarà el salt a països com França, Itàlia i fins i tot Coreja.

Este equip valencià es troba a dia de hui a poques setmanes d’enfrontar-se a una nova final de bàsquet. Igual que la pel·lícula, els jugadors de l’ADERES entrenen dos dies a la setmana per a aconseguir repetir títol nacional i convertir-se una vegada més en ‘Campeones’.